20100924

När Harpsundsekan blev snodd

En eka är på drift och de som sitter i kan inte ro utan skyller på de som står snopet kvar på stranden och sörjer...

       Jag blir så jävla trött på moderaterna och de övriga borgerliga partierna. Nu har de snott ekan rott ut mitt på sjön.  På stranden står de RödGröna och ser på. Lite bittra då det inte fick frågan om att vara med. Men så kan de bli.

       Nu börjar det dock blåsa ute på sjön och den blåa ekan börjar svaja. Det känns inte lika tryggt längre och flytvästarna glömde de i hasten att vara först i ekan och kasta loss. Men då kunde man ana att de skulle ropa på hjälp, men icke sa nicke. De börjar beskylla de RödGröna på stranden för den uppkomna blåsten och kräver att de ska ta sitt ansvar. Typ sluta blåsa fast de håller munnen stängda.

       Det enda som orsakar dessa vindar och vågor är tjattrandet från den i ekan sittande gänget. De kan inte vara ense om vem som ska ro och vem som ska peka ut riktningen. Att de dessutom har ett annat parti som lätt puttar på ekan gör inte balansen bättre.

        På stranden står de RödGröna och bara väntar på att båten nu ska börja läcka och en massa skit ska flyta in. Vi som observerar detta från en trädtopp nära dig följer nu äventyret på sjön. Snart kommer vi vet om det finns en eka kvar om och vem som ror eller gick med under...

Media: Newsmill, SvD, SvD2, Ab, DN, DN2, Ex, Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen.
Bloggat: Johan W från en annan trädtopp.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,