Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101005

Bilden blir tydlig! Ett parti inte som de andra!


Idag när riksdagen skulle öppna konstaterar jag att det inte passar in hos Sverigedemokraterna att prata om allas lika värde. 
Predikan av Eva Brunne: "Den rasism som säger att du inte är lika mycket värd som jag, att du ska inte har samma rättigheter som jag, inte är värd ett liv i frihet, och detta av en enda grund – att vi råkar vara födda i olika delar av vår värld – det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor
          Denna predikan fick Sverigedemokraterna att läman kyrkan idag när riksdagens högtidliga öppnande skulle ta fart. Frågan är om man då är mogen för att företräda Sverige i riksdagen?

Media: Ab, Ex, Ex2, SvD, DN.
Bloggat: Tokmoderaten och Rasmus och Kent skriver om detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.Glöm inte NetRoots valananlys!

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus