Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101022

Med nytt namn och skrotat politik...

Ja så kan man kort sammanfatta kristdemokraternas förnyelse process. Litet tips är att det inte räcker på lång väg...

           Idag tar Göran Hägglund bladet från munnen och sa det han trodde man skulle vinna val på men det var försent. Valet hade redan varit och frågan är om det hade hjälp... Jag bloggade tidigare om vad de tro de vill. Frågan är vad det innebär?

           Nu vill iallafall Kristdemokraternas ledare avskaffa vårdnadsbidraget och en fundering går till alla de lokala Kristdemokrater som med näbbar och klor slagits i sina alliansgrupper för att få igenom bidraget. Kan bara ta min egen hemkommun som exempel. Där lyckades kristdemokraterna få igenom ett halvt bidrag. Så när nu kommunen behöver spara pengar är det väll lämpligt att vårdnadsbidraget ryker?

Media: Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen, Ab, SvD.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte NetRoots valananlys!
Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus