Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20101021

Mona Går med oss

Idag ha Mona Sahlin talat inför LOs repskap och det verkar enligt de signaler jag fått ett tal som går i den riktning som vi som skrev i gårdagens Aftonbladet. Det visar att vi ligger rätt och hoppas nu kriskommissionen tar fart.

         Mona Sahlin vill lik
t den Öppna Kriskommissionen att Socialdemokraterna att det ska vara en öppen debatt där vi tar tillvara alla idéer som kommer fram.
”Öppna debatten om vår egen politik, ingen får stänga en enda dörr nu”, är hennes uppmaning.
       Vi har nu gjort de som vår partiledare vill. Mona Sahlin öppnar för en bred debatt med en ny samhällsanalys i botten. som Johan Westerholm skriver så har vi börjar med den. Men vi är inte klara och alla stenar är inte vända än. Det behövs fler som hjälper till.  I det här laget är det inget som är fel att lyfta till ytan.

        Det handlar inte för min del att få fram ett program inte för att vinna valet utan för att visa på hur socialdemokratin ska bygga vidare på samhället. Om vi visar på ett bra program som visar på vårt samhällsbygge kommer det även ge en valseger 2014 och 2018.Om nu partiet är redo att lyfta på alla stenar och öppna alla dörrar är frågan om även fackföreningsrörelsen med på det? Ska vi klara det så är det av vikt att även den fackliga grenen ser att det är en ny tid som väntar oss.

Media: DI.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte NetRoots valananlys och Öppna kriskommission.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus