Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110121

Billström ger regeringen ett ansikte kring den aktuella politiken

Kan inte undanhålla denna intervju med Tobias Billström. Vill hävda att hans medverkan kommer göra denna till en klassiker i politisk retorik.

           Frågan är när moderaterna ska lära sig att hantera kriser. Vi har sett en rad kriser som missköts kraftigt. Här kommer ännu en episod i misslyckat krisarbete. Frågan är om inte moderaterna bör ta en kollektiv sommarskola i krishantering...Media: Ab, SvD, SvD2, SvD3, Ex, DN och Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen.
Bloggat: Peter Johansson som lyfter frågan kring Statsministerns gillande eller ej.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus