Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110206

Den gitarren gillade jag.

Gary Moore är död. Han var en av de få gitarrnissar som jag gillade. Växte upp med hårdrock och gillade det. Men dessa solon från gnisslande gitarrer hade jag svårt för innan jag fick höra Gary Moore. 

        Det var rätt så sent som jag upptäckte honom. Genom en låt på topplistan sprang jag och köpte en cd med honom. Nu är det slut på hans riff. Det enda som återstår är fantastisk musik som jag kommer bära med mig. Det var ett tag sedan som jag lyssnade på honom men det är dags att plugga in skivan igen och minnas. Minnen från tiden då jag träffade min älskade.Media: Ab, Ex, Ex2, SvD, DN.
Bloggat:  Kulturbloggen och Nicke Grozdanovski på samma gitarr
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , ,
blog comments powered by Disqus