Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110208

Hoppas de lyder rådet Från Guteland!

Idag läser vi att Jytte Guteland inte ställer upp till om val som ordförande i SSU. Det är bra. Dels att man avgår när man står på topp och inte biter sig kvar dels att hon vill ha en öppen process med flera kandidater som ska ersätta henne.

       Med ett lite utifrån perspektiv så har Jytte Guteland varit en bra ordförande för SSU och tryckt på partiet kring förnyelsearbetet. Jag har kanske inte allti varit ense med henne och SSU och så ska det vara. Under den process som nu pågår i socialdemokraterna har det funnits en tydlighet från SSU genon Jytte Guteland att det behövs en öppnare process. Så när hon nu själv väljer att avgå är det bra att hon fullföljer linjen med öppenheten. Med flera kandidater som träder fram och visar på att de vill leda. Hoppas att resterande del av SSU nu anammar det och en än gång går före partiet och visar att det går.

Media: Ab, ExDN, SVT.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus