20110315

Nä Juholt var inte på fest han höll årsmöte!

Idag rapporterar Expressen att inte Håkan Juholt var på Mona Sahlins fest. Svaret är enkelt. Sedan länge var han uppbokad på Hultsfreds Arbetarkommuns årsmöte. Ett löfte som han höll.

         Därför älskar fotfolket Håkan Juholt. Så många kommuner och Socialdemokratiska föreningar som fått besök av Juholt är inte känt utanför de socialdemokratiska leden. Som boende i Håkans grannkommun så har vi ofta haft han på besök. Det finns här en doft av folkrörelsesjälen i en person personifierad. Jag hoppas att den delen av Håkan Juholt kommer var kvar även efter han blir partiledare. För det är också på dessa resor ut i landet bilden växer fram hur samhället mår idag. Resor som bör lägga grunden till den politik som vi ska gå till val på 2014. Men då måste även resorna gå kring våra storstäder också.

         Så Expressen, Håkan Juholt gjorde som han alltid gör. Var ute och träffade partimedlemmar i en liten kommun, med stora problem. Han besökte en annan del av Sverige. En del som Högerns ekokammare inte hittar till.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,