Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110325

Nu är Håkan Juholt vår ordförande

Så blev han vald med stående ovationer. De sista fyra månaderna kändes långt borta men är det över eller är det så att detta är just en nystart.

         Tiden har varit lång spekulationerna än mer. Men så är det klart. socialdemokraternas nya partiordförande heter Håkan Juholt och ingen däremot. Imorgon kommer talet som  vi vill ska ge oss mod att gå vidare. Jag tror att Håkan Juholt har förutsättningarna att bli en ledare i partiet som kommer föra oss till valseger, men det går inte själv och han måste nu väcka den slumrande rörelsen och  få den på benen. Förutsättningarna finns ta dem. Men som Juholt sa -Det är ingen snabbfix.

Media: Ab, Ab2, SvD, DN.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus