Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110711

Min röst till Sverigedemokraterna

Johan Westerholm tror att skönsång kan skrämma Sverigedemokrater vågar jag inte göra annat än att följa efter. Men det är också ett sätt att visa att jag inte delar de åsikter och värderingar som Jimmy Åkesson och Sverigedemokraterna står för.

               Då Jimmy Åkesson  och Sverigedemokraterna säkert redan har min bild kan han också få röstprov i form en en klassiker i politiker sammanhang. Ja, bilden följer med och det är jag som ser ut som ett skinheads...          Att kalla sig demokratisk och sedan fotografera alla som inte delar ens åsikter visar på en brist. Vill minnas att sist jag blev plåtat på detta sätt var av en nazist...

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,
blog comments powered by Disqus