Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110706

När journalister blev biltjuvar....

När två journalister grips i Etiopen så behandlas de av den Svenska regeringen som två biltjuvar.... Visst får de hjälp men inte som de borde. Frågan är vad regeringen anser om yttrandefriheten och hur mycket den kampen är värld.

           Två Svenska journalister är gripna efter att besökt områden som Etiopien vill hålla journalister borta ifrån. Utrikesdepartementet behandlar dem som biltjuvar och inte som de kämpar för yttrandefriheten som de är...

           Var finns talet om vikten av yttrandefrihet från statsministern och utrikesministern. Alla fina tal brinner inne när det kommer till kritan. När det verkligen gäller klarar inte regeringen att hålla sina löften kring den internationella yttrandefriheten.


            Frågan är vad som kommer högst på agendan... Kampen om yttrandefriheten eller är de några framtida handelsavtal...

Media: SR 123456SVT 123
Bloggat: Martin Moberg, Helen Ericson, Jesper Bengtsson på ämnet
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
blog comments powered by Disqus