Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110819

Kommer KD ta täten på den svenska Tea-partyrörelsen?

Idag kan vi ta del av ett försök till att starta en svensk motsvarighet till den Amerikanska Tea-party rörelsen. Det är Kristdemokraternas ungdomsförbund som tar täten. Är Göran Hägglund tillfrågad eller sitter han och väntar vid köksbordet?

         Kampen om att vara mest höger i Svensk politik pågår och nu tar KDU klivet ut och erkänner sig till Tea-partyrörelsen. Men frågan är vad de är ute efter? Peter Johansson ställer ett par relevanta frågor.

  1. Är det de rasistiskan utfallen mot President Obama han tänker på? Retorikkurser med Glenn Beck?
  2. Kan det vara den sammanblandning som finns mellan Fox News och Teaparty. Vill Modigh sälja SvT till Murdock?
  3. Kan det vara kopplingarna till EDL han inspireras av?
  4. Kan det vara tanken på ett skattesysten där miljardären betalar 17% i skatt, men där sekreteraren betalar 30%?
  5. Kan det vara nöjer av att totalsågas av Paul Krugman som lockar. 15 minuter som verbal slagpåse kanske kan vara något.
      Ja  vi väntar på svaren och ska med spänning se vad Centern och deras ungdomsförbund svarar med. För inte lämnar de högermatchen till Kristdemokraterna?

Tja, dricka tea kan man även göra utanför riksdagen....

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus