Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110817

Låt ungen slippa bli kung eller drottning!

Självklart storken för är något annat möjligt?
Så kom händelsen som var större än allt annat i denna nation. Ett barn ska till jorden komma och inte vilket barn som helst utan ett av kunglig börd. Självklart ett grattis till de blivande föräldrarna men tänk till. Låt barnet vara ett barn och slippa krona och tiarer utom när det är maskerad.

          Jag är republikan och kan inte se vinsten med att ärva titlar. så nu finns chansen låt prins Daniel och Kronprinsessans barn bli ett "vanligt" barn utan de ok som titlar från födseln lägger på. Ta chansen att föra upp frågan på agenda så att vi kan få ett blåblodigt barn att få rött blod. Låt även demokratin ta sig an detta område. Låt inte familjen Bernadotte bestämma detta. Så Vickan och Danne skaffa ett radhus i förorten. Finns justa kommunala dagis till den lille!

Men Grattis till barnet och blir det en kille så är Peter ett bra namn :)

Media:  ab1234 ex12345 dn123 svd12345 sr svt1 gp som jag lånat från Jinge, tack!
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus