Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110825

Passar Khadaffi som Charlies tant?

Kan det vara Khadaffi eller...
Det ryktas om att Khadaffi nu repeterar för att ställa upp i Libyens version av Charlies tant. Fortfarande är det lite osäkert om den verkligen kommer sättas upp. Enligt uppgifter så prövar man sig på rörlig repetition för att hålla sig undan fansen... 

         Vi vet att kulturen är en viktig del i samhällsbygget och ska man tolka de senaste signalerna från Libyen så har Khadaffi insett att man inte klarar upproren med vapen utan det är dags för humor. Så Khadaffi har dragit på sig klänningen och satsar nu en uppsättning av Charlies tant... Man slutar inte förvånas, eller skulle han rymma som tant?

Media: Ab, Exp, SR,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om 


blog comments powered by Disqus