Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110804

Svälta ut biståndet...

Svälten på Afrikans horn är enorm och regeringen har lyckats gräva fram 50 miljoner... Så bra om man inte i samma andetag tagit bort kring en miljard från biståndsbudgeten... 

       Idag skriver fyra Socialdemokrater SvD Brännpunkt om detta. Det är en mycket läsvärd artikel som ger biståndsminister,  Gunilla Carlsson lite att svara på eller är det Anders Borg som ska svara? Det senare är det mer troliga och de som pengar har kan bli lyckligare än en gång med denna regering.

        Så regeringen, det må vara ett tekniskt resonemang men det skiter de svältande barnen i Afrika i. Så fram med plånboken och se till att vi gör en insats. Vi är ett av världens rikaste länder och det är dags att visa det.

Media: Ab,
Bloggat: Peter Johansson, Martin Moberg och Staffan Lindström på ämnet
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus