Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110813

Uttalande från UD angående Cameron

Vi kan idag åter ta del av ett genomtänkt uttalande från Utrikesdepartementets pressavdelning... Åter så är det Twitter som ger svaret på vad vi tycker i utrikespolitiken... Idag dock ganska klokt i och för sig...


         Åter så är det våran utrikesminister som sköter Sveriges politik över Twitter. Måste dock säga att man i detta ärende kan ställa sig bakom budskapet dock med en undran om Cameron läser Twitter?

Media: Ab, Global Times, Exp.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus