Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110915

Danmarks första kvinnliga statsminister!

Jag gratulerar Helle Thoring-Schmidt till segern. Men resan är inte över. nu har den börjat och nu  börjar det svåra. Att bilda regering och att sedan leda den. Enkelt på pappret men helt annat i verkligheten...

        Maktiskiftet i Danmark är nu ett faktum Socialdemokratin kommer besitta statsministerstolen. Det är gillande från min sida och jag hoppas som jag var inne på i morse ett skifte en den borgerliga styret i Europa. Men nu firar vi så får jag återkomma i morgon med en klarare analys över vad detta kan innebära i praktiken.

        Lite favosång så här som firarlåt. trots att texten kan verka motsägelsefull men det är bra gung...


Media:   DN, DN2SvD -retoriker, SvD2AB, Ab2, SVT, ExpJyllandspostens valbevakning, Valsiten, Danmark
Bloggat: Peter Andersson på ämnet
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus