Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20111130

Kalla fötter eller bara retorik?

Noterar att Moderaterna nu svävar på målet om en lagstiftning av partibidrag. Även om det lösa boliner och inget klart så är de i rörelse. Troligen en lag som är så tunn att ett papper blir tjockt.

        Moderaterna och Sverigedemokraterna har inget intresse att visa upp hur de finansierar sin verksamhet. Skulle de gå med på en lag så är min tro att den skulle vara så lös att inget skulle fastna i den. Så de uppgifter som finns i media är bara en retorisk rökpelare som folk ska se efter.

        I morgon träffas partierna och vi får då syna korten. Men frågan är vilken linje mitt eget parti kommer driva. Åter så är det lagstiftning som måste vara steg ett. Det är en förtroende fråga som vi inte kan lösa med frivilliga överenskommelser utan bör lagfästas.

[UPPDATERAT]
          När jag nu läser på Brännpunkt så läggs åter skulden på Socialdemokraterna som är öppna med hur verksamheten finansieras. Åter så läggs rökridåer för att klara sig undan den egna granskningen. Det känns fortfarande som retorik och inte ärligt, sorry så är det.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,blog comments powered by Disqus