Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120112

Steriliseringen fortsätter... Den kristna högern segrar

På vissa frågor låter regeringens minsta parti styra över majoriteten, en majoritet som även går utanför alliansen. Det är klart att den kristna högern styr Kristdemokraterna och med dagens nyhet också regeringen.

        Det finns en majoritet för att man inte ska steriliseras i samband med könsbyte och att den kristna högern företrätt av Kristdemokraterna i riksdagen ska vara emot är inget konstigt. Men att de andra liberala partierna backar är anmärkningsvärt och frågan är varför. Moderaterna har en konservativ del som vi känner till. Folkpartiet har en gren inom frikyrkorörelsen. Att bonderörelsen är konservativ är ingen skugga under de bara molnen....

         Men åter så är det en grupp utsatta som fortsättningsvis inte heller ska kunna få sina rättigheter på grund av den allt starkare kristna högern. En rörelse som växer sig allt starkare på demokratins och den humanistiskas bekostnad... Och nu även i Sverige. Vi ser den öppna striden i Kristdemokraterna där graderna av den kristna högerns inflytande är uppe till ytan när ny ledning ska väljas... Martin Moberg skriver mer om detta.

Media: SVT, AB, ExpDN, DN2, DN3, GP.FolkbladetAb 1234SvDDN 12ExprAlliansfritt Sverige.
Bloggat: Krassman, MagnihasaPeter Johansson på ämnet
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus