20120314

Sannolikheten att vi sålt vapen är inte sannolik att vi inte gjort

Är det sannolikt att det smäller?
Sannolikheten att försvarsministern vet vad han gör är inte sannolik och har vi ändå sålt vapen är det nog inte sannolikt att det har används och inte med Tolgfors som avtryckare. Men skulle det ändå vara sannolikt att vi sålt vapen och kanske sannolikt börjat bygga en fabrik så är det inte sannolikt att Tolgfors hamrar själv men sannolikt så känner han till att han sannolikt inte ska känna till. 

         Så kan man sannolikt sammanställa den för ögonblicket sannolika utvecklingen av den sannolika sanningen om vapnen och den sannolika svenska exporten vapen som troligen sker till den sannolika diktaturen Saudiarabien. Men om vi tolkar signalerna så är det inte till hundra att det är sannolikt att det är en diktatur det kan var en variant?

         Mitt i denna sörja så står den, sannolika, försvarsministern och vet inte vad han ska säga. Sannolikheten att det blir bra om han öppnar munnen är inte troligt längre sannolikt. Särskilt när Utrikesministern sannolikt vet allt om allt och sannolikt tror att han har rätt och det som hänt sannolikt inte har hänt på det sannolika sätt som media rapporterar utan sannolikt som han vill att det skulle hända. Men sannolikt så kan även jag ha missat något på vägen för jag är sannolikt inte en kunnig person och sannolikt att jag likt med försvarsminister Tolgfors inte gjort lumpen och sannolikt då kanske har ett nyktrare perspektiv på det är inte nog när allt kommer till kritan inte sannolikt men man vet aldrig och det gör hela frågan än mer sannolik.

Media: DN 1, 2, SvD, SvD2Ab 1, 2, SR, Exp, Dagens Arena, Arbetarbladet, Gotlands folkblad, SVT, DN 1, 2, SvD,Ab 1, 2, SR 1, 2, Västerbottens folkblad, Värmlands folkblad, GP.
Bloggat: Peter Johansson, Ulf BjereldJohan Westerholm och Martin Moberg sannolikt men är inte hundra?
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,