Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120605

Ballongen plockas ner?...


Inget kommer hända är slutsatsen utifrån vad Magdalena Andersson säger kring den skatteutredning som Socialdemokraterna under Håkan Juholt drog igång med Leif Pagrotsky som ansvarig. Men vad innebär dagens beslut? Kan tänka mig ett antal orsaker.

          Vet inte hur dagens information ska tolkas? Antingen var det ett av Håkan Juholts alla ballonger som skickades upp utan att ha bäring som nu Magdalena Andersson tar ner på jorden. Eller är det så att det saknas politik? Jag tror inte detta då både Pagrotsky och Magdalena har för mycket innanför pannbenet för att sätta sig i en sådan position. Till sist så tror jag det enkelt handlar om att tona ner de högst skruvade förväntingarna (särskilt inom Socialdemokraterna). Men vad som kommer presenteras får vi se. 

         Att det finns stora förväntningar på den nya ledningen i Socialdemokraterna vet vi och jag tror de sakta börjar förstå det och nu tona ner förväntningarna på område efter område. En klok strategi om ni frågar mig.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Den socialdemokratiska programkommissionens blogg och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus