Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120727

Stranden, frihet och förnöjsam

Sitter på stranden har precis tagit första dopet i havet och känner mig så där förnöjsam som man bara kan göra när ett mått av frihet når en. En frihets känsla över att ha kontroll och över sin samtid och inte bekymra sig om vad som morgondagen har att erbjuda.

Det är inte många gånger som man kan känna denna känsla, så när se infunnit gäller det att ta tillvara den känslan. Jag har det nu och kan inte låta bli att skryta om det...

Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Den socialdemokratiska programkommissionens blogg och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Bloggar med min iPad på stranden

blog comments powered by Disqus