Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120926

Mediavinkling... "Ingen Löfveneffekt på stockholmarna"

Idag kan vi i DN läsa att det inte är en Löfveneffekt i Stockholm, men synar man undersökningen så är det inte heller en Borgeffekt. Moderaterna tappar mer än moderaterna som precis presenterat en budget som borde tilltala väljarna...

DN tar med dagens rubriksättning åsiktsjournalistiken ett steg vidare och det är inte klädsamt att en av de ledande tidningarna missbrukar sitt förtroende med sådana sifferexercis. slutsatsen som jag drar på denna rubriksättning är att ett lätt nervositet börjar sprida sig kring ett regeringsskifte i valet 2014 och att ett av de viktiga slagen ska stå i huvudstaden. Att Moderaterna tappar mer borde sätta rubriker och att de små borgerliga tuggar sig in på moderaterna. Men så vinns inte val i Stockholm på borgerlig sätt..

Kan för övrigt berätta att man tränar hjärnan med att borsta tänderna med fel hand... Undrar om det gäller dricka kaffe också? Jag prövar.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Den socialdemokratiska programkommissionens blogg och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om politik, samhälle, kultur, personligt, Vimmerby

 

blog comments powered by Disqus