20130920

Hur man begraver hundar i sin garderob…

Idag så noteras det att den nya arbetsmarknadsministern Elisabeth Svantesson tagit bort sitt Twitterkonto. Genast så är drevet igång. Vad ville hon dölja? Vad finns det för gamla tweet som man vill dölja?

Bilden av en bristande krishantering växer för var timme allt snabbare. Det är som om regeringen/moderaterna har betydande svårigheter att reda ut vad som gäller när det mediavindarna blåser hårt kring knuten. Kan tycka att Reinfeldt borde ha lärt sig läxan efter alla tabbar, men så verkar inte ha haft verkan. Om det varit en kandidat från ett av de andra partierna i regeringen men det är moderater och åter moderater som inte klarar medias granskning, som inte klarar att förklara de begravda hundarna. Utan så tvärtom så gräver man nya hundgravar i garderoberna.

Nu gräver man två gravar för att klara två stadsråd. Billström med sina tvivelaktiga aktieaffärer och Svantesson med de frågor som finns kring hennes religiösa engagemang (åter så skiter jag i hennes tro, utan det är hennes handlingar som man undrar över). Istället för att lägga alla korten på bordet så gräver man ner dem. Om nu allt gått rätt till och alla inblandade är tydliga med vad de står i frågor så leder hanterandet till att man inte litar på det som sägs. Det föds misstankar om att regeringen/moderaterna har något att dölja. Vi ser hur:

Man begraver hundar i sin garderob…

Media mm: Exp, Ab, Ab2, SvD,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,