20120119

Mitt i krisen men vad vet jag? Info tack kära parti!

Den allvarligaste krisen i partiets historia och medlemmarna törstar efter information. Men vad möterman på hemsidan eller den interna sidan... inget inget inget... Utan det ska ge sken av business as usual. Om så väl vore!
Hemsidan 2012-01-19 kl 16:51
Den interna sidan. samma tid..           


          Inget om den kris som pågår utan allt som sker får vi ta del av i media. Att det blir spekulationer är inte konstigt då det enda som vi medlemmar och sympatisörer möts av är medias spekulationer som vi får sila och skapa vår egen sanning av.  Visst kan man ta snacket om att vi ska prata politik men försök göra det idag när vi inte ens vet om det kommer finnas en partiledning kvar när kvällen nalkas...

         Häri ligger en del av grunden till den kris som pågår. En krishantering som är under all kritik och som gör att jag får allt mindre förtroende för de som är satta att kommunicera partiledningens arbete. Även de valda får ta på sig skulden på mitt minskade förtroende och att medias skapar sina egna nyheter om partiet.

         Vi lever i ett kommunikationssamhälle men det verkar inte ledningen för socialdemokraterna hängt med på. Sociala medier uppdaterar händelserna på sekunden oavsett om det är sanning, rykte eller något annat, Allt i en törst att ha något att komma med. Vi kan ge dem rykten eller vi kan ge dem fakta. Vad väljer vi?

[UPPDATERAT]
        Så kommer information inifrån VU genom att Niklas Svensson får info från någon som läcker. Det finns ett ord för det FÖRJÄVLIGT.


Tidigare på tema krisen har jag skrivit härhärhär, här och här.
Media: Ab, Exp, Exp2, Exp3, SvD, SvD2, DN, DN2, SVT, SR,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om ,