Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080603

Sjuka blir friska av ny försäkring...

Jag fick ett svar på Åkesson på mitt inlägg om sjukförsäkringen och här har ni mitt svar

Anders Åkesson tror att jag missförstått hela den moderatdominerade regeringens försök att göra sjuka människor friska. I verkliga livet blir inte mina medlemmar friska av att de förbjuds att vara sjukskrivna. Det du kallar rehabiliteringskedja är inget annat än en utfasning från sjukskrivning till arbetslöshet. Den som inte klarar det, och det är åtskilliga, kommer att tvingas söka sin försörjning hos socialen! Anders Åkesson och den moderatdominerade regeringen kör sjukförsäkringen i sank samtidigt som de slår undan benen på de svagaste. I veckan har vi sett oroade anställda på Försäkringskassan som i debatt beskriver precis det jag också har sett! Sjuka och arbetsskadade människor blir inte friska av att inte tillåtas vara sjukskrivna!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar