20080810

Skattesänkningar till Stureplan och inga vägar till resten av landet

Nu angriper den regionala borgligheten riksborgligheteten i hopp om att få pengar till infrastrukturen. Det är på DN debatt som det ger sitt hopp...

Så har det slutligen visat sig att regeringen inte har något öra mot sina partikamrater i sydöstra Sverige utan att det är kring Stureplan som politiken formas med skattesänkningar till redan välbeställda. Hade Fredrik, Maud lyssnat på kamraterna ute i landet så hade de kunnat se vilka infrastrukturbehov som finns och vilket litet om inte obefintligt tryck det finns för skattesänkningar.

Det verkar nu nästan desperat och uppgivet att åtta borgliga företrädare gör en DN debatt istället för att lobba i korridorerna. Det visar att Leif Larsson och kompani inte har någon tyngd inom sina partier. För länet är det bara att beklaga.
Sen är det lite konstigt att två borgliga riksdagsledamöter skriver under, Chatrine Pålsson (kd) och Eva Bengtsson Skogsberg (m). Är det inte så att de kommer att fatta besluten under hösten? Hur kommer de att rösta på förslaget från regeringen? Det är dags att bekänna färg eller är det trvligt kring Stureplan?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar