Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080810

Skattesänkningar till Stureplan och inga vägar till resten av landet

Nu angriper den regionala borgligheten riksborgligheteten i hopp om att få pengar till infrastrukturen. Det är på DN debatt som det ger sitt hopp...

Så har det slutligen visat sig att regeringen inte har något öra mot sina partikamrater i sydöstra Sverige utan att det är kring Stureplan som politiken formas med skattesänkningar till redan välbeställda. Hade Fredrik, Maud lyssnat på kamraterna ute i landet så hade de kunnat se vilka infrastrukturbehov som finns och vilket litet om inte obefintligt tryck det finns för skattesänkningar.

Det verkar nu nästan desperat och uppgivet att åtta borgliga företrädare gör en DN debatt istället för att lobba i korridorerna. Det visar att Leif Larsson och kompani inte har någon tyngd inom sina partier. För länet är det bara att beklaga.
Sen är det lite konstigt att två borgliga riksdagsledamöter skriver under, Chatrine Pålsson (kd) och Eva Bengtsson Skogsberg (m). Är det inte så att de kommer att fatta besluten under hösten? Hur kommer de att rösta på förslaget från regeringen? Det är dags att bekänna färg eller är det trvligt kring Stureplan?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar