Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090121

Det är inte klokt vilken enighet ...

Jag har ett par gånger kommenterat den totala oenigheten som råder inom borgerligheten. Nu är det dags för nästa avsnitt i denna såpa

Statsminister Fredrik Reinfeldt har ofta uttalat sig kring den borgliga enigheten. Med dagliga utspel från olika partier och regeringsledamöter så får jag nog överväga vad jag lärde mig i skolan att enighet är.

Nu senast är det det nya storbråket om försvaret. Om man såg på kvällens nyheter så fick major Björklund en riktig omgång av tomhylsan Tolgfors. Man kan säga att idag var hylsan laddad.
Med spänning undrar jag vilket område som står på tur härnäst. Folkpartiet kanske skriver en motion om medlemskap i Nato. Den som lever får se.

Fler som bloggar om detta är Tord Oscarsson

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar