20090115

Israel bombar FN och sjukhus

Nu har Israel bombat FN. Det visar att Israel fullständigt struntar i världssamfundet så länge världen inte inför sanktioner och bojkotter.

Idagens tidningar kan vi nu se att Israel med sina precisionsvapen råkat bombat FNs byggnader i Gaza. Gömmer sig Hamas i FN byggnader eller är det så att man inte har koll på sina vapen. Uppgifter gör gällande att även ett sjukhus står i brand efter Israeliska bomber.

Nu måste väll även den svenska borgligheten börja ta avstånd för de övervåld som Israel använder och inte göma sig bakom diplomatiskt mumbo jumbo. Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt det är nu dags att tala klarspråk likt Oli Palme gjorde på sin tid. Det finns inget försvar längre. Jag uppmanar återigen till en total bojkott av Israel likt den bojkott som fick Sydafrika till förhandlingsbordet och till sist måste även Hamas sluta med sin raketbeskjutning av civila mål i Israel.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

 1. Palestinier hatar judar för att de är judar. Läs Hadith och Koranens senare suror. Judehatet är en integrerad del av islam, palestinier är till allra största del muslimer. Vad kallar du Hebronmassakern på judar 1929? Eller Hajj Amin al-Husseini, stormufti av jerusalem under första hälften av 1900talet. Han tog sig till nazityskland och ville att världens muslimer skulle ansluta sig till Hitler och döda judar, så skedde bland annat i Albanien och Bosnien, som exempelvis den till största del muslimska SS divisionen SS-Handschar vittnar om. Läs historia, RIKTIG historia. Palestiniernas och muslimers hat mot judar är äldre än staten Israel. Den s.k. profeten Muhammed ville att judarna i Khaybar skulle erkänna honom som deras profet, de ville de inte, och då lät Muhammed sina trupper döda alla männen och sålde kvinnorna och barnen som slavar. Läs koranen, läs Haditherna. Lär dig om islam.

  Att kriticera islams judehat är helt i sin ordning. Igen, läs Haditherna och Koranens senare suror. Rasism? En muslim är inte en ras eller en etnicitet, det är ett ideologiskt ställningstagande. Det finns vita, svarta och bruna muslimer. Rasismen däremot finns i dig och dina radikala vänners förnekande av judarnas hemland. Judar är en etnisk folkgrupp. Man föds till jude. Muslim är ett val.

  SvaraRadera
 2. Detta är riktat till Peter Högberg!

  FN har i en ny rapport tagit tillbaka uppgifterna från början av kriget i Gaza, där FN:s pro-palestinska flyktingorganisation UNWRA gjorde gällande att israeliska granater dödade 43 personer på ett sjukhus i staden Gaza. Man har nu slagit fast att inga israeliska granater träffade sjukhuset och antalet dödsoffer ifrågasätts.

  Nästa gång ni anklagar Israel så kan ni ta reda på fakta innan ni som många andra anklagar Israel samtidigt som ni förskönar bilden av Hamas och andra militanta grupper.

  Hälsningar Peter

  SvaraRadera