Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090217

Bilindustrin klarar vi oss utan, eller?

Jag är kluven kring bilindustrin. Ska den räddas eller är det den gamla tiden? När det gäller arbetstillfällena så är det hemskt om bilindustrin med underleverantörer få slå igen.

Men Sverige har klarat tekoindustrin och varvsindustrin. Kan det jämföras? Är pengar till bilindustrin viktigare än välfärden? Går det att ställa dessa saker mot varandra eller är två delar av samma mynt? Är vi på väg in i något nytt? Kan vi klara oss utan bilindustrin, men inte den forskning och teknik utveckling som den för med sig? Som ni ser finns det ett antal frågor och alla är inte så roliga och tror ni jag kommer med svaren här så går ni bet. Idag ställer jag bara frågor. Ibland så måste man få göra det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar