Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090322

Energin flödar från oppositionen...

Jag vill bara räcka ett litet tack till min partiledning för att man tillsammans med miljöpartiet och vänsterpartiet kommit överrens kring energipolitiken.

Det är en klok överenskommelse som idag presenteras på DN debatt. Det är en trygghet för industrin samtidigt som den pekar på en modern hållning till den framtida energiförsörjningen.

Uppgörelsen kommer både trygga jobben och ge nya i den omställning som nu ska ske, om vi vinner valet.

Sen visar vi att vi seriöst vill ha en bred uppgörelse mellan blocken. Vi menar allvar till skillnad mot den borgerliga fyrklövern som bjuder in med att slå dörren i ansiktet.

Sen en liten kommentar kring dagens opinionsundersökning så tror jag att skillnaderna kommer öka med att vi presenterar vår politik och effekterna av den nu förda regeringspolitiken blir tydligare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar