Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090705

Finns Almedalen i Vimmerby?...

När är Almedalen eller har det varit?

Jag lovade ett inlägg om Almedalen från ett Vimmerby perspektiv och här kommer det. Jaja det har gått ett tag, men vädret har hållit mig vid sjön istället för datorn.

Med andra ord så har det inte märkts av. I min lokala tidning så har det inte synts en rad om Almedalen.

Almedalen är en stor firmafest för samhällssverige med hangaround. Övriga Sverige diskuterar semestervädret och vilket öl som ska drickas denna semester.

Är då Almedalen då ute? Nä. En bra firmafest är aldrig fel och kan man dessutom få lite kunskap och nya kontakter på köpet så är en bonus. Sen kan man undra lite om den massmediala bevakningen. Politikerbloggen har blivit politikens "vänt i häcken" och Makthavare hänger på med en massa listor...

Har inte sett allt som skrivits om denna vecka men det jag sett har inte gjort en bra reklam för oss samhällsengagerade. Mingla med rosévin verkar vara det stora som hänt under veckan.

Var finns den seriösa journalistiken kring det som sker i Almedalen? Finns den så ser jag gärna att den får ett större utrymme så att jag kan finna den.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar