Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090716

Jag litar på familjen Lindgren

Det har under en period varit en debatt kring försäljningen av Astrid Lindgrens Värld. Främst är det de tre så kallade sagobröderna som stått för en massa inlägg.

Här kommer min åsikt i frågan.

Vimmerby kommun ska inte sälja Astrid Lindgrens Värld till en okänd ägare utan till Astrid Lindgrens barn och barnbarn. Vem vet bäst vad Astrid Lindgren ville, Sagobröderna eller Astrids dotter? Jag litar på Astrids familj och är därför beredd att sälja delar av Astrid Lindgrens Värld.

När kommunen gick in som storägare var det när det fanns en risk att Astrid Lindgrens Värld skulle hamna utan kontroll för varken familjen eller kommunen. Med den tänkta affären så kommer både familjen Lindgren och kommunen ha en gemensam koll på den fortsatta utvecklingen av Astrid Lindgrens Värld.

Finns det verkligen någon som på fullt allvar tror att Astrid själv hade misstyckt till en affär där hennes eget kött och blod driver vidare hennes livsverk?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar