Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090914

Fortsatt Röd-Grönt styre. Må trenden hålla i sig

Just nu känns det som vi får fortsatt Röd-Gröna blocket. Nu hoppas vi trenden håller i sig till det är färdigräknat. Ska säga att jag inte har nått emot om den fortsätter över till oss om ett år.

I skrivande stund leder de Röd-Gröna med 87-82 vilket är en ökning sedan sist. Bilden är att Arbeitarpartiet ökar. Vad jag förstår så är det ett trendbrott att sittande parti går framåt. Regeln har varit att det byts ut men den trenden verkar vi kunna glömma.

Enligt bilden från media så har mycket av valrörelsen handlat om regeringsbildning och inte om politiken. Ser man på de borgerliga här så verkar de vilja ha samma valrörelse här för att slippa få sin politik synad, för den håller inte för det.

Imorgon får vi se om trenden höll. Hoppas
Heja Röd-Gröna Norge!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

  1. Ja, det känns riktigt, riktigt bra :)

    /Eva

    SvaraRadera
  2. Och det blev bra nu när resultatet är klart. Nu hoppas jag vi kan se ett Röd-Grönt segertåg över världen...

    SvaraRadera