20090915

Reinfeldt är smittad av Lundgren

Samma gamla skåpmat. Inget nytt i detta moderata skafferi...

Hur botar vi arbetslöshet? Sänk skatten.
Hur fixar vi välfärden? Sänk skatten.

Ja visan kan fortsätta. På alla frågor som den moderatledda regeringen nu svarar är det gamla moderata paradnumret sänka skatten populäraste svaret.

Den värsta krisen är över trummar Fredrik Reinfeldt ut. Säg det till alla varslade som går ut i arbetslöshet med närmast obefintliga möjligheter till omställning. Säg dt till alla sjukskrivna som får sänkt ersättning eller blir utkastade ur systemet.

Det visar sig att nu ska äntligen pensionärerna få sin skattesänkning... Vi som har fick över 1000 kronor. Pensionärer får, håll i er, 100 kronor.

Vi har en regering som gick till val på minskat utanförskap och mer arbete... Inte en siffra rätt på deras valparadnummer. Som Alliansfritt Sverige skriver Reinfelds sista regeringsförklaring.
Sen kan man inte låta bli att tappa hakan när karl på fullaste allvar anser att socialdemokraterna styr medias frågor till honom...

Mona Sahlin påpekar nått som jag sagt länge. Att regeringen inte står för och tar konsekvenserna av sin politik.

Intresserad av fler som bloggar kring detta? läs mer: Claes Krantz, Johan Westerholm, s-buzz, Veronica Palm, Röd-Grön samverkan, Peter Andersson, Erik Laakso, samt Netroots - Socialdemokraterna

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Hur fixar vi klassklyftor? Sänk skatten.
    Hur fixar vi klimatproblemen? Sänk skatten.
    Hur fixar vi de könsbaserade löneskillnaderna? Sänk skatten.

    SvaraRadera
  2. Björn, listan kan göras lång....:)

    SvaraRadera