Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090911

Anders Borg borde lämna walkover

Nu gör jag mitt fyrahundrade inlägg på denna blogg och Anders Borg får äran att utstå det...

Historien kommer visa att Anders Borg är en av de mest misslyckade finansministrarna genom tiderna. År 2006 övertog han en välskött ekonomi med stora överskott. Nu tre år senare är budgetunderskottet enligt ekonomistyrningsverket 201 miljarder kronor! Istället för att hushålla med skattepengarna har han sänkt skatterna, till stora delar med lånade pengar. Minns inte moderaterna misstagen under Bildregeringen 1991-1994? Även då lånade den borgerliga finansministern pengar för att betala skattesänkningar. Vilken privatperson skulle komma på tanken att hantera sin egen hushållsekonomi på det sättet? Det är ansvarslöst och huvudlöst, i synnerhet av en finansminister. Anders Borg borde lämna walkover, skuldsättningen av framtida generationer måste stoppas.

Andra som skriver om politik från en vänsterhorisont finner ni här: samt Netroots - Socialdemokraterna

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Sååå dumt, Har du ingen utbildning eller kunskap om ekonomi. Likställd med Mona förmodligen.

    SvaraRadera
  2. Jag har i alla fall modet att med namn stå för mina åsikter.

    SvaraRadera