20091124

Nu sänks SAAB i Centerträsket


Maud vad är du, vad gör du. Eller rättare sagt vad gör du inte... Vet du nått eller är du inte klar i tanken...

Nu är det dags. Efter alla dessa frågor kring Vattenfall så trodde vi att det var klart kring SAAB... Men så icke... Nu ser vi att Koenigsegg Group nu hoppar av. Bilden är nu att SAAB går i kaputt... Åter igen är allt är den ansvariga regeringens fel.


När ska Fredrik Reinfeldt sätta ner foten kring sin ansvariga minister. Nu måste gränsen vara nåd för hur mycket det svenska folket kan tåla.

Fler om
Monica Green
NetRoots 
 

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,


7 kommentarer:

 1. VAD är du? Menar du var är du?

  Vad förväntar du dig av Maud?
  Svenska regeringen äger inte Saab, det gör GM

  Svenska regeringen bestämmer inte om att lägga ner Saab, det gör GM

  Det finns ingen aktuell köpare till Saab.

  Vad begär du av regeringen egentligen? Att den ska ta våra surt förvärvade skattepengar och skicka rakt in i detta konkurshotade företag?

  Svenska regeringen avser inte att använda svenska skattebetalares pengar till att köpa bilföretag som i stort sett aldrig lyckats gå med vinst.

  Att vara i opposition innebär att man ska vara kritisk, men att komma med sådana där mer eller mindre korkade uttalanden höjer inte mina tankar om att ha er i en eventuell regering från nästa år.

  SvaraRadera
 2. Min bild är de ansvarig på näringsdepartimentet, som råkar vara centerpartister inte gjort det som de lovat. Regeringen har satt av pengar för att se till att hålla igång industrin, men pengarna finns kvar. Ser man på hur övriga Europeiska regeringar har handskats med sin bilindustri så har det varit offensiva och framåt. Det har inte denna regering varit. Om regeringen hade gjort allt som stod i sin makt och det ändå inte hade funkat så hade jag varit tyst.

  SvaraRadera
 3. Till Anonym.

  Och alla dessa tusentals arbetslösa SABB arbetare runtom i landet med till på köpet ännu fler underleverantörer.Tror du inte dessa lär kosta Svenska skattebetalare pengar i en tid när ekonomin redan går på knä.Du är fan ta mig helt obegåvad eller satt ur spel när det gäller matematik.

  Pelle

  SvaraRadera
 4. Till Pelle,

  Nu när du börjar blanda in matematik så blir jag mycket nyfiken, vad menar du? Är matematiken att vi ska betala 1 för att få tillbaka 50 öre. Jag säger inte att den idén är dum eller bra men detkan knappast kallas ett rationellt ekonomiskt beslut (vilklet jag antar att du syftar på när du menar ”matematik”). Har du kommit på ett eget ”matematiskt” system där 1+1=3?
  /Mikael

  SvaraRadera
 5. smarta sossar finns det gott om.... NOT vikket stolpskott

  SvaraRadera
 6. Kantarellkungen26 november 2009 23:14

  Kan du berätta vad du skulle gjort som näringsminister, Peter? Skulle du utesluta att staten gick in som ägare om du var minister?

  SvaraRadera
 7. Jaa jag är såssen som vill ge massa skattepengar till GM. Jisses så puckat!

  SvaraRadera