Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091218

Temperaturen sjunker för Moderaterna


Åter en undersökning med Allians tapp. Moderaterna följer upp Sifo undersökningen där man tappade 3,4 procent. Idagens DN/Synovates tappar man 3,5 procent. 

Bu blir de politiska konsekvenserna av den moderatledda regeringens hanterande av sjukförsäkringen klarare. Det ansvariga partiet tappar stort i de t senaste undersökningarna. Idagens undersökningar  kan man också konstatera att Sverigedemokraterna är över fyra procent. Dock så är de inte i en avgörande ställning. De RödGröna har egen majoritet.
Det som nu är viktigt är att inte släppa taget och tro att det är avklarat. Som det sägs ända in i kaklet är det som gäller.

Media
DN, Aftonbladet, Expressen, SvD

Bloggat om
Kulturbloggen om att sjukförsäkringen stjälper regeringen. Peter Andersson tror på maktskifte. Johan Westerholm Pratar betong... Jonas Morian ser en genuin förändring. Krassman skriver om kräftgång. Kent Persson undrar vem som styr vem. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar