20100125

Socialdemokraterna har folkets förtroende!


Ordningen är återställd Nu har åter socialdemokratins svenskarnas förtroende när det gäller jobben. Vi socialdemokrater har alltid ödmjukt vetat att vi har en bästa medicinen. Nu vet andra det också.

I en liten notis i DN kan man läsa i en ny undersökning från Sifo  där det kostateras att de parti svenskarna har störst förtroendet när det gäller jobb skapande politik. Ser vi sedan vidare på moderaternas kompisar i alliansen så finns de knappt på banan. Bara en procent tror att Centern och Kristdemokraterna har en trovärdig jobbpolitik. För Centern måste det kännas tungt att sitta på posten som styr svensk näringslivspolitik och inte få någon utdelning för det. För att vända denna skuta hjälper inte att privatisera Arbetsförmedlingen...
Sedan noteras att denna undersökning inte kommit SvDs ledarblogg till del. De tutar fortfarande på med sitt budskap. De misslyckade reptricken avlöser varandra.

Peter J på Röda Berget skriver och det gör Peter A också. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Hela 34 procent svarade att de var tveksamma eller inte visste

  SvaraRadera
 2. 4% till V och 1% till MP era poolare är minsan inte så duktiga dom heller. Själv sitter jag lungt tillbakalutad för jag har märkt att bland medvetna människor så är stödet för rödgrönt väldigt lågt, ju närmre valet vi kommer så "tvingas" folk ta till sig verkligheten istället för att bara läsa AB!

  SvaraRadera
 3. Problemet är att Centern försöker ha en jobbprofil och får inget för det.

  SvaraRadera
 4. sabbar sossarna förtroendet denna gång ochså har politikerna murat in sig själva.

  Det börjar nalkas strid.

  SvaraRadera