Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100322

Nu bör Ask avgå!

Ikväll kräver flera med Thomas Bodström i spetsen att Beatrice Ask ska avgå. Hon vill lägga till med en ny princip att hänga ut misstänkta innan de är dömda. Anmärkningsvärt och jag ställer upp på kravet. 

Många har krävt avgång men jag har hållit mig kall i frågan då jag hoppats på en backning alternativt pudel från justitieministern. Men vad händer. Hon backar inte utan ångar på med samma ideoti och då kan jag inte annat än att falla in i kören som kräver att hon avgår.

Media: TV4, TV nr 2, TV 4 nr 3,

Läs också Johan W och  Peter Andersson och Hartman samt Badlands hyena. Scaber Nestor var först ut att kommentera det hela tidigare. Röda berget har också reagera. Snodde sammanställningen av Johan U, tack. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus