20100428

Bidragsmegafonen ylar igen...

Noterar att det åter är bidragslinjen. Frågan är vad moderata arbetarpartiet säger om sina allianskompisar Kristdemokraterna, bidragspartiet. Åter så ska bidragen höjas.


         Idag i SvD kan man läsa att bidragslinjen segrar om Kristdemokraterna får välja. Åter så vill man bygga ut bidragen. Man pratar om en stor succé. I Vimmerby visar sig succén genom de otroliga massorna som har bidrag i Vimmerby. Det visar sig vara så många som tio barn (dagsfärska siffror) har vårdnadsbidrag... Det är ingen succé. Det är bara fel. Det syns en tydlig skillnad mellan oss och kristdemokraterna. Vi vill se en utbyggnad av föräldraförsäkringen och ge möjlighet till fäderna att ta sin plats hos barnen.
        Så när man sedan på annan plats  SvD läser hur de RödGröna kastar ut pengar borde tidningen lite seriöst kolla de egna. Att använda skattemedel på detta sätt.

HBT-Sossen och Peter A är kritiska medan Gudrun är  lyrisk. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,