Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100430

Centern har noterat att det inte beövs bensin på Stureplan

Noterar att på Stureplan behöver man ingen bensin. Det har centern tagit fasta på. Så nu är det definitivt klart att Centern är ett storstadsparti och inget landsbygdsparti.


      Vi inom de RödGröna har fått tugga hö de senaste dagarna och då främst matade av Centern och Maud Olofsson. Men nu är det dags att ge tillbaka höet.  Det visar sig att de vill höja bensinskatten med det dubbla mot vad vi vill. Dags att rensa sitt eget bås innan man kissar i grannens...
    Genom Alliansfritt Sverige kan jag ge er  här [pdf]som innehåller rapporten

Frågan är vad Ankersjö säger om detta? Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus