Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100428

Finansdepartementet ger de RödGröna rätt

Noterar att Röda Berget är en spännande nyhet på spåren. Ska bli kul att följa bortförklaringarna från regeringen...

        DN har idag låtit kolla om de RödGrönas satsning på välfärden ger de jobb som fanns i förslaget 10-15 000 st. Bilden som kommer fram från finansdepartementet är trevlig. Anders Bergvall på  departementets ekonomiska avdelning säger:
Dock räcker pengarna – räknat på nettosiffrorna – till långt fler än 12.000 arbetstillfällen.
         Jaha då är det klart att det är en bra satsning som träffar rätt. Det visar sig att det blir billiga jobb då det offentliga får tillbaka delar genom skatter. Samhället vinner en massa på dessa insatser. Och siffrorna kommer från Anders Borgs gubbar. Undrar om herr Borg kontrollräknat?

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus