20100408

För så är moderater...


Och så blev jag sannspådd. Anders borg förvånar ingen. Självklart får de partibröder och systrar som föreslår skattehöjningar smisk på fingrarna... 

I dagens Aftonbladet så kan man nästan höra hur Anders Borg skriker när han säger att skattehöjningar är "Helt uteslutet" Det intressanta är att han åter tar ordet arbetslinjen. Det har varit tyst om det sedan den olyckliga skiten hamnade i trappan...
– Skulle vi höja skatten med 13 kronor så skulle vi få fullständigt förödande effekter på arbetslinjen, säger Borg.
Ja för den nuvarande politiken är ju såå bra när det gäller jobben. Ny statistik idag i SvD visar på fler arbetslösa.
 
Men vad vill han då göra för att klara välfärden som de "nya" Moderaterna älskar så hårt. Ja det är väll den gamla devisen att den man älskar agar man. För på något annat sätt är det svårt att tolka den moderatledda regeringen.  Kommuner och landsting ska svältas i form. En metod som mig veterligen aldrig fungerat.

Fakta:  Det finns inga nya moderater utan bara ny retorik utan innehåll. Oavsett vad som kommer ur munnen så är det samma skit som ut kommer där bak ( kan man skriva så, eller får man bara tänka så? jaja nu är det gjort och det stämmer...).

Läs även Eva-Lena Jansson samt Peter Andersson och Martin Moberg och s-buzz och Alliansfritt Sverige. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,