Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100417

Moderat plakat på 1:a maj "Sänkt skatt till chefen"

Ska börja med lite sosse-light igen. Nu ska det nya arbetar/rättvise/välfärdskramar/kvinno/miljöpartiet börja demonstrera. Jo i Västervik ska alla blå arbetare gå i tåg. Första maj första maj varje sliten direktör.....

          Undrar vad det kommer stå på parollerna? Sämre A-kassa. Kasta ut de sjuka, Sänkt skatt för chefen, Höjd avgift till mig, Större klyftor, sälj mitt dagis, Sälj mitt sjukhus. Just den sista tror jag kommer gå hem i Västervik.
         Men sedan har åter den moderata skivan hakat upp sig igen, eller är det så visan går? Nu är det åter skattesänkningar, skattesänkningar och åter skattesänkningar. Under fyra år har regeringen med moderaterna i spetsen bara haft en medicin till patienten och inte blir patienten friskare men då tar man bara en större dos och ja vad händer sedan. Om moderaterna hade varit lite alerta så kan ni se att det pågår diskussion kring att minska antalet piller och finna andra lösningar för att göra patienten friskare. En del är egenvård i form av utbildning. Tror det är ett bra grepp här också.

Media: AB, DN, Svd, Expressen och Östran/Nyheterna.
Peter A och Kent har bloggat. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus