Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100429

När bidragspartiet ska prata arbetslinjen på 1:a maj...

Kan inte låta bli att fnissa lite över Alliansens 1:a maj firande i Västervik. 


     Här kommer lite om innehållet (tackar Glennfalk för informationen)
Alliansen firar 1 maj i Västervik.
Vimmerbyborna är också välkomna dit. Bland Alliansens talare märks inte minst Gudrun Brunegård (kd), landstingsråd just nu.
Riksdagsm,an Anders Andersson (kd) från Järnforsen är också med.
Och så framgångsrika moderater som kommunalrådet Harald Hjalmarsson i Västervik.

Så här lyder texten i flygbladet:
På lördag ställer Alliansen i Kalmar län upp ett tungt och samspelt lag på torget i Västervik.
- Vi tänker kämpa för arbetslinjen som ger mer resurser till välfärden och sunda statsfinanser, säger Eva Bengtson Skogsberg (M), riksdagskvinna för Kalmar län.
       De skickar upp två från bidragspartiet Kristdemokraterna för att förklara arbetslinjen... Samt att de ska talas om sunda statsfinanser. Var det inte så att plus 70 miljarder blev minus 70 miljarder. Vari ligger det sunda?

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus