Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100404

Så återinför vi sossarnas politik som vi tog bort...

Och så var vi tillbaka på ruta ett igen. Och vips så blev en återställare till satsning...(Tackar Alliansfritt Sverige för klippet)

 Noterar att den satsning som den moderatledda regeringen gjorde inte var något annat än en återställare till den nivå som var under den socialdemokratiska tiden. Är det val eller?... Känns det inte igen. Kan nämna ett par områden där Alliansen kapat bort för att sedan lägga tillbaka allt eller oftast lite (väldigt lite) och sedan kalla det satsning. Arbetslöshetsförsäkringen (avgiften), Sjukförsäkringen, fastighetsskatten(ja nu kallas det avgift), statsbidragen till kommuner och landsting mm. Ja ni får gärna fylla på listan i kommentarerna.

Media: Aftonbladet | DN | SvD (1) | SvD (2) |
Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus