20100426

Så hände det igen och igen och igen.......

Har ni tänkt så konstigt det kan bli. Ja det finns inget och inget och inget, men så händer det igen och igen och ingen. Ja ibland blir det inte bara konstigt utan rent av märkligt. Det måste vara möjligheternas land för var annars skulle detta vara möjligt om inte här. i de land som byggts av socialdemokratin. Eller är det bara på låtsas?

         Ja ni alla förstår förstås vad jag syftar på. Den handlingsförlamande oppositionen som inte kan få ur sig några förslag utan bara skyller på den sittande regeringen. Visst är det oförskämt. Men vad är det då som händer? Kommer det inte lite nya förslag från de RödGröna, men de är nog inga riktiga förslag så de räknas inte. De är bara på låtsas....
      Det är inte lätt för regeringen som är så ense att man inte ens behöver sitta ner tillsammans (i 12 grupper) för politiken är så klar redan och är så ense om allt. Att sedan oppositionen påstår att de har en massa idéer som de är ense om och att man under en tid presenterat ett gäng budgetar tillsammans.
        Det måste bara vara skoj för så kan det inte vara. Det finns ju bara ett alternativ som kan styra Sverige och det har borgerligheten visat genom historien. Inte har Alliansföreträdare hoppat av regeringen för att man varit oense om besluten. Inte har alliansföreträdare skrotat sin politiska övertygelse för att få sitta med vid bordet.
      Hur var det nu med att komma fram med förslag? Var det på låtsas? Eller vad är det som kommer här?
RÖDGRÖNA ÖVERENSKOMMELSER
Rödgrönt förslag för bättre arbetsmiljö och arbetsliv
En rättvis värld är möjlig (försvars- och säkerhetspolitisk uppgörelse)
Rödgröna investeringar i infrastrukturen
S, V och MP investerar i skolorna
Kraftigt stöd för rödgröna investeringar
S, V och MP investerar för framtiden
Rotavdrag med klimatbonus
Ge alla unga en chans
Rödgrönt miljöfordonspaket
Överenskommelse om energipolitiken
Prioritera investeringar i kommuner och landsting

RÖDGRÖNA MOTIONER

35 gemensamma motioner
Och så var det visst något om den där infrastrukturen....

Claes skrev visst nått om det hela...Den hälsosamme ekonomisten skriver. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,