20100527

Har vi fuskat eller?

Nu är det fusk inom socialdemokratin om man ska tro media. Men vi vet inte säkert än och det finns bara en sak att göra.

         Med det som hände inom moderaterna så har jag bara väntat på nästa parti som skulle ha skit under naglarna och nu verkar det som om det r mitt parti. JAg har bara en uppmaning. Utred, ta fram, gräv upp och redovisa.
        Visst kan man finna ursäkter men i detta läge måste vi få bilden presenterad ty det skadar inte bara mitt parti utan även demokratin. Ty oavsett vad som är sant så är det inte bra med dessa rubriker utan är av allas intresse att vi finner en presenterar vad som skett och vad det kommer innebära både för den enskilde medlemmen och om det behövs förändra rutinner kring nomineringsprocessen.
         Så låt oss nu från alla partier sitta stilla i båten och se på sjökortet för det finns risk att om vi gungar på båten att det inte är rät person som faller ur utan att det är demokratin som får sig en törn.

Johan Westerholm är inne på samma linje och lyfter att vi får vända på alla stenar. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,