Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100518

Och så var bensinskatten höjd om Maud får bestämma

Jaha. Då är det skrivet än en gång att Bensinskatten ska höjas från Centerns sida. Bra att ni är tydliga. Men var står de andra partierna i Alliansen.

       På Centerns hemsida kan man läsa om besluten från deras förtroenderåd.
Underrubriken är som lyder
Vid Centerpartiets förtroenderåd idag ställde sig ombuden bakom ett uttalande om en ny skattevision med bland annat sänkta arbetsgivaravgifter, sänkta inkomstskatter och gradvis höjda koldioxidskatter.
     Sedan följer punktsatser med beslut och gissa hur ett beslut låter.
Centerpartiet vill:
Gradvis höja koldioxidskatten till 2014, samt verka för en europeisk miniminivå för
koldioxidskatt såväl som för införandet av en global miniminivå för koldioxidskatt. 
       Frågan är om det kan skrivas tydligare.  Det är som Alliansfritt Sverige skriver dags för Centern dags att be Thomas Östros om ursäkt
      Sedan kan man ställa frågan varför inte Centern törs stå för sin politik. Kan också sägas att det har varit ett nytt förtroenderåd och inte rev man upp beslutet där. Vi RödGröna är tydliga i vilken politik vi står för.

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus